torstai 10. heinäkuuta 2014

Paljon uutta ja vanhaa

Vesseli oli ollut jo veneellä koko viikonlopun ja sitten menin myös tiistaina veneelle. Tehtiin Vesselin kanssa kaikkea ei niin kivaa ja sitten kaikkea todella kivaa...Matkustettiin autossa, surffailtiin, syötiin, uitiin, kahlailtiin, eräjormailtiin,tutustuttiin uuteen tuttavuuteen ja niin edelleen.
 Kokeiltiin ihka ensimmistä kertaa Vesselin kanssa mennä tuollaisella laudalla :3
 leikittiin paljon kepeillä...mm. vessan meno matkoilla :'D
 Vesselillä ei ole ollut OLLENKAAN punkkeja sen jälkeen kun laitettin sellainen punkki tippa niskaan, onko teillä kokemusta näistä? Tekisinkö arvostelopostauksen kyseisestä tuotteesta?
 sain Vesselin poseeraamaan hyvin kameralle !
 itse tykkään tästä kuvasta henkilökohtaisesti todella paljon ! <3 ^^
 käytiin yhdessä pomimassa mustikoita ja Vesseli tuli aina makaamaan juuri sille mättäälle mistä yritit kerätä mustikoita...''hupsu hauvva'' sanoin minä !
 Trimmasin Vesselin eilen...epäonnistuin hiukan mutta...koitan saada teille pian kuvia uudesta turkista !

2 kommenttia:

  1. Noista punkki tipoista että me käytettiin joskus EXSPOTTIA ja koira rupes raapimaan niskaansa ja se kohta mihin sitä tippaa laitoin rupes punottaa eli lopetettiin kokonaan noitten tippojen käyttäminen ,koska koira reagoi niihin niin pahasti. Käytetään nykyään Symppis karkotepantaa joka suojaa luonnollisesti. Mitään oireita ei oo pannasta tullut. Täällä lisää symppis karkotepannasta http://www.karkote.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aij ! O.o Meillä taas tipoista ei ole tullut yhtään mitään, mutta punkki panta aiheutti hännän tyveen ihottumaa ja muutenkin kutinaa. Otettiin panta pois ja helpotti. Seuraavna kesänä pistettiin tippoja jotka ovat olleet meille todella hyvä valinta ja punkit ovat pysyneet poissa.

      Poista

Muistathan, että rakentava palaute parantaa aina blogia !
Saatte antaa postaus ehdotuksia ihan vapaasti, ja koitan toteutella sitten niitä :)