sunnuntai 21. syyskuuta 2014

POMPPUJA JA POSEERAUSTA

Päätettiin Heidin kanssa koittaa vähän hypyttää Vesseliä pitkästä aikaa vanteen läpi, se meni niin hienosti niin otettiin ihan esteitäkin. Tehtiin muutamia temppuja ja hauskat ''kehys'' kuvat. Vaikka tosiaan kehyksinä toimii meltalli tikkaat !
 Huomatkaa oikeanpuoleisen kuvan hyppy asento :3 ^^
OSA KUVISTA © HEIDI

8 kommenttia:

  1. Heippa! Huomasin että koirasi on käynyt polvileikkauksessa ja hyppää kokoonsa nähden hyvin korkeita esteitä. Se on pienelle, luustoltaan kuvaamattomalle koiralle erittäin raskasta. Varsinkin pienen koiran selkä, kyynärät, lonkat ja tietysti polvet joutuvat erittäin kovan rasituksen alaiseksi hypätessä. Senkin vuoksi suosittelisin teille jotain harrastusta, joka ei aseta koiran kropalle niin suuria vaatimuksia. Lisäksi liukas nurmi lisää alustana loukkaantumis riskiä ja jos koiran hyppytekniikkaa ei ole treenattu se saattaa saada lihaksistoonsa pahojakin jumeja. En sano tätä pahalla, vaan olen kuulut monista tapauksista joissa koiralle on käynyt kipeästi ja haluaisin välttää tällaisen jatkossa. Oletko harkinnut esimerkiksi rallytokoa? Se on todella hauska laji, jossa on liikkeitä koiratanssista, tokosta ja hieman piirteitä myös agilitystä. Se ei kuitenkaan ole koiran kroppaa ja niveliä rasittava laji, vaan erittäin hauska ja kaikille koirille sopiva. Meidän westiet ainakin pitävät siitä kovasti! Hauskaa syksyn jatkoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä on käynyt ja siitä parantunut erittäin hyvin. Pakko heti alkuun sanoa, että emme ole hyppineet lähes puoleenvuoteen lainkaan juuri polvileikkauksen takia. Eilen hypättiin siis pitkästä aikaa ja Vesseli oli hyvin innoissaan. Esteen kokoa hämä myös hyvin paljon kuvan rajaus ja kuvaussuunta. Emme harrasta itsessään mitään, Vesseli on vain perus kotikora, lenkkeillään, moikkailaan kavereita ja leikitään ulkona sekä sisällä. Vesseliä en siis hypytä juuri ollenkaan, eilen oli vain poikkeus päivä, käymme paljon mielummin juoksentelemassa metsässä tai hiekkakentällä. Ainoa hyppiminen Vesselille on se että itse vapaaehtoisesti menee sohvalle ja pois, sängylle ja pois ja rappuset ylös ja alas. Arvostan kommenttiasi ja sen asiallisuutta, kiitos siitä ! :)

      Poista
    2. Hienoa kuulla! Jäin itsekin seuraamaan teidän touhuja. On ihanaa löytää uusia westie blogeja seurattavaksi!:)

      Poista
    3. Kiva ! Itsekkin olen aina innoissani kun löydän westie blogeja ! :)

      Poista
  2. Niin ja ihan unohtui, että jos haluat käydä kurkkaamassa meidän westien blogia niin tervetuloa! http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on hieno blogi liityimme seruaamaan teidän touhuja ! :)

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia ja ylisuloinen koira, liityin sulle lukijaksi! :)

    VastaaPoista

Muistathan, että rakentava palaute parantaa aina blogia !
Saatte antaa postaus ehdotuksia ihan vapaasti, ja koitan toteutella sitten niitä :)